Jön a sci-fi horror kultsorozat újabb darabja!

Ridley Scott-tal foroghat az újabb Alien-film!

Rendezőstül visszakapjuk a nyolcadik utast, ugyanis Ridley Scott egy hollywoodi mozis szaklap értesülése szerint belement, hogy leforgassa a sci-fi horror kultsorozat újabb darabját.

2009.08.04 11:44MTI

A 20th Century Fox Jon Spaihts forgatókönyvírót alkalmazta a sztori kidolgozására - írta a Variety online kiadványa.

A film a Scott rendezésében készült, s 1979-ben átütő sikert aratott A nyolcadik utas: a Halál (Alien) előzményfilmje lesz.

A földönkívüli szörnyekkel riogató horrornak három folytatása született, ám azok iránt nem mutatott érdeklődést a rendező, a prequel (előzményfilm) gondolata azonban úgy látszik, megragadta a képzeletét.

Egy Földre visszatérő kereskedelmi hajó vészjelzést kap egy közeli kisbolygóról.

A legénység túl későn jön rá, hogy a jelet egy üres űrhajó küldte, hogy figyelmeztesse őket - foglalták össze a készülő film történetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.