A hazai sztár be is száll a filmekbe!

Csifó Dorina az új Harry Potterben?

Kozsó mindent tud a Csillagok háborújáról, Dorina viszont be is száll a filmekbe. A Cool Live kivételesen nem a megszokott helyszínről jelentkezett, hanem egy moziteremben fogadta a nézőket Zimány Linda és Müller Attila.

2009.08.03 17:50rtlbulvar.hu

A rengeteg pattogatott kukorica és üdítő mellé természetesen celebek is dukáltak.

Eljött hozzájuk Balázsy Panna és kislánya, Csifó Dorina, Dopeman, Kozsó és Széles Iza is, hogy kedvenc filmeikről meséljenek. Kozsóról köztudott, hogy Star Wars rajongó.

Betéve ismeri az összes jelenetet, kívülről tudja a párbeszédeket is, de azért biztos, ami biztos egy gyors tesztnek vetettük alá. Nem túl nagy meglepetés: minden kérdésre tökéletes választ adott.

Fanatikus azért nem vagyok, nem gyűjtök például apró figurákat, vagy kártyákat, de a filmeket nagyon szeretem!

Csifó Dorina inkább a tündérmesékhez hasonló mozikat csípi: ő például Harry Potter történeteiért rajong, a Barátok közt egykori sztárja ráadásul kivételes helyzetben van, hiszen nemcsak nézője, szereplője is egyben a sorozat legújabb, immáron hatodik tagjának.

Én vagyok a magyar hangja Harry szerelmének.

Dopeman meglepő módon a vígjátékok megszállottja. Bár bevallása szerint ritka az olyan film, amit szívesen néz meg akár többször is, nem is olyan rég két kivételes műbe is belefutott.

A Másnaposok című film egyszerűen tökéletes. Az ötletet ugyan már láthattuk korábban, de itt a megvalósítás feddhetetlen. A szereplők fantasztikusak, a poénok sem elcsépeltek és a történet pedig végig izgalmas!

Csifó Dorina leszbikus botrányba keveredett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.