Háziasszonyi szerepben a fiatal sztár?

Csifó Dorina érettségi után szülne!

Nemcsak középiskolai tanulmányaira és énekesnői karrierjére koncentrál a Barátok közt egykori Noémije - Csifó Dorina hamarosan családot szeretne!

2009.01.26 07:35ma.hu

Rövid időn belül megjelenik Csifó Dorina első albuma, így nemcsak az iskolában kell helytállnia, de énekesnői karrierjén is gőzerővel dolgozik - Otthon azonban a fiatal sztár a háziasszony: mos, vasal, takarít; igaz, főznie nem kell nála tíz évvel idősebb, vendéglátásban tevékenykedő párjára.

Dorina úgy érzi, remekül megvannak együtt, s ő egyre többet gondol a családalapításra. Még a húszas éveiben szeretne szülni, de persze csak érettségi után, s errre még három évet várnia kell - mondta el a sztár a Napi Ásznak.

Csifó Dorina életében sok változás történt, mióta a tizenéves sztár kiszállt a Barátok közt sorozatból - az addig színésznőként bizonyító tehetség elhatározta, hogy a zenei pályán is kipróbálja magát.

CS.I.F.O néven lányzenekart alapított, méghozzá egy punk-rock bandát. Külsejét is teljesen megváltoztatta; alig várta, hogy új frizurával és új stílussal lephesse meg magát.

Dorina tervei szerint az emós-rockos album tavaszra készül el - nem szeretné elsietni. Mindig imádott énekelni, gyerekkorától dalolt otthon.

Két éve nyáron találkozott az Anti Fitness Club énekesnével, Tomival, s amikor szóba került köztük, hogy Dorinát is vonzza a zenei pálya, a fiú azt ajánlotta, beszéljen az ő menedzserükkel.

A lánynak ezután komoly meghallgatásokon kellett keresztülmennie, hogy énektudásáról megbizonyosodjanak.

Csifó Dorina egyébként tavaly ismerte meg kedvesét, akivel két hónap után össze is költözött. Bár a párja nem szakmabeli, Dorina elárulta, hogy szabadidejében szívesen gitározik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.