Örökzöldek csendülnek fel!

New Orleans Swing a MüPá-ban!

A MüPa minden évben megrendezi hagyományos szvingfesztiválját. Érdemes a hónap utolsó hétvégéjén sűrűn látogatni a helyszínt, hiszen péntektől vasárnapig a műfaj honi kiválóságai szvingelnek.

2009.08.05 17:40ma.hu

Az első nap a Fool Moon vokálegyüttessel kollaboráló Molnár Dixieland Band érkezik. A 45. születésnapját ülő társasághoz a cimbalomzseni Balogh Kálmán is beköszön.

Szombaton a különösképp bemutatásra nem szoruló Benkó Dixieland Band tolmácsolja a Bourbon Street üzenetét, akikhez ezúttal a honi gyökerekkel bíró amcsi vibrafonos, Tommy Vig társul.

A fiesztát a Hungarian Swing Company örökzöldekből álló menüje zárja vasárnap.

New Orleans Swing
Budapest, Művészetek Palotája
2009. augusztus 28-30. péntek-vasárnap, 19:30h

Forrás: MÜPA

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.