Divattal kapcsolatos programokkal várnak!

Egytől egyig- Rossz Lesz Fesztivál

Ezzel a munkacímmel indítja útjára nyári évadzáró mini-weekend fesztiválját a TÁP Színház hagyományteremtő szándékkal.

2009.07.09 17:30ma.hu

Ezzel a sokszínű mini-fesztivállal részben az a célunk, hogy rámutassunk a „kultúra" összetettségére, összművészeti jellegére és ezáltal népszerűsítsük azt szélesebb körben, éppen ezért a színházi mellett tánc, a tánc mellett zenei, a zenei mellett képzőművészeti, a kiállítások mellett divattal kapcsolatos programokkal is várják a fesztivállátogatókat.

Azon kívül, hogy a TÁP színészeivel és társművész barátainak közreműködésével egy igazán jó bulit és színvonalas műsort szeretnének megvalósítani, ahol a TÁP népszerű Egyperces Színházától az Odüsszeisz színházi koncerten át a Minden Rossz Varieté előadásig számos program helyet kap, célul tűzték ki azt is, hogy bemutatkozási lehetőséget adjunk fiatal amatőr/fél-amatőr művészeknek is.

Rossz Lesz Fesztivál
Július 10. 13:00- 01.00
Évadzáró Összművészeti Fesztivál

Forrás: TÁP Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.