Mindenki megtalálhatja a kedvére valót!

Belvárosi Fesztivál a Kiscsillaggal és a Quimby-vel!

Mostanra hagyománnyá vált, hogy nyár elején két napig fiatalok és idősek, zenekarok vagy éppen civil szervezetek sátrai töltik meg Budapest Belvárosának tereit. Idén sem lesz ez másképp, hiszen Belváros Önkormányzata 2009. június 5-6-án ismét megrendezi a nagysikerű Belvárosi Fesztivált.

2009.06.05 14:15ma.hu

A kétnapos buli különlegessége, hogy itt aztán tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget. A Szabadság téri Nagyszínpadon olyan fellépők várják az érdeklődőket, mint a PASO, a Kiscsillag vagy a Quimby. 

A Szomory Dezső tér – akárcsak az előző években – a jazz kedvelőinek kínál kikapcsolódást. Idén új helyszínnel bővült a Belvárosi Fesztivál: az Erzsébet téri Világzenei Színpadon többek között a népszerű Csík Zenekar dalait hallgathatjuk. 

Természetesen most sem maradnak ki a szórakozásból az idősebbek sem. A Zrínyi utcai Táncdal Pódiumra elsősorban olyan fellépőket hívtunk, akik hozzájuk szólnak. 

A szombat pedig a gyerekeké, akiket Halász Judittal, kézműves foglalkozással, állatsimogatóval, és még sok minden mással várunk. A civil sátraknál az érdeklődők közelebbről ismerkedhetnek meg a művészetekkel, egészség megőrzéssel vagy akár az oktatással.
 
A Belvárosi Fesztivál részletes programja letölthető az Önkormányzat honlapján (www.belvaros-lipotvaros.hu)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.