Bográcsban főtt paprikás krumpli is lesz!

Évadzáró az Új Színházban- közönség találkozóval, limonádéval!

Az Új Színház június 3-án, szerda este a szomszédos lakatlan romház udvarán búcsúztatja a 2008-09-es évadját. Bográcsban főtt paprikás krumplival és hideg limonádéval várnak mindenkit.

2009.06.02 17:10ma.hu

A performance-jellegű összejövetel este 18 órától bérletárusítással egybekötött közönségtalálkozóval kezdődik az erre az alkalomra különböző díszletelemekkel, hangulatos romkorcsmának berendezett területen. 

Az érdeklődők este 20 óráig személyesen is találkozhatnak a társulat népszerű művészeivel - többek között Gáspár Sándorral, Tordai Terivel, Bánsági Ildikóval, Pokorny Liával, Takács Katival -, s tőlük vehetik át a jövő évadra szóló bérleteiket. 

A vásárlók tombolajegyet is kapnak. Emellett bárki leülhet a színészekkel (vagy az ügyvezetés tagjaival) társasjátékozni, közösen fényképezkedhetnek, dedikálhatják az új bérleteket vagy más erekélyéiket, de például pingpongban is összemérhetik tudásukat. 

A közönségtalálkozó ideje alatt ideiglenesen üzemelő rommoziban Márta István igazgató mobiltelefonjával készített filmecskéi peregnek. 

A közönségtalálkozót egy rövid évadértékelés, majd látványos fényeffektusokkal dúsított zenés-táncos összejövetel, bográcsparty és felhőtlen szórakozás követi kakasszóig. 

Forrás: Új Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.