Goldoni: Nyaralás-trilógia című előadásával jönnek

Világhírű társulat az Új Színházban!

Május 28-án Európa egyik leghíresebb színháza, a milánói Teatro Piccolo Goldoni: Nyaralás-trilógia című előadásával vendégeskedik a Művészetek Palotájában.

2009.05.25 19:10ma.hu

Ugyanezt a darabot Nyári kalandok címmel április közepén az Új Színház is bemutatta, Szikora János rendezésében, többek között Gáspár Sándor, Hirtling István, Takács Kati, Fodor Annamária, Földes Eszter és Papp Zoltán szereplésével. 

Az olasz társulat tagjai 25-én ellátogatnak Paulay Ede utcai teátrumba, s megtekintik a három felvonásos vígjáték legfrissebb magyar verzióját, viszonzásként pedig 28-án az Új Színház művészei is ott ülnek majd a MűPa nézőterén.
 
A 25-i, hétfői előadást követően egy fogadás keretében személyesen is megismerkedhetnek, beszélgethetnek egymással a két színház népszerű színészei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.