Varázsjelre várnak Szolnoki Petiék

Bon-Bon: elmerengenek a humoros fiúk

Varázsjel címmel a népszerű Bon-Bon együttes leforgatta legújabb videoklipjét. A humoros hangvételükről elhíresült zenészek - Szolnoki Péter és Török Tamás - ezúttal líraibb vizekre eveztek.

2008.02.04 16:30ma.hu

A Bon-bon: All in című lemezének második kislemezes nótája a lírai Varázsjel, mely Török Tomi korábbi zenekarának, az Azok a fiúk című együttes slágerének áthangszerelt és újragondolt változata.
 
A nóta merengő zenei utazást kínál, az érzelmekkel átszőtt csodálatos metaforák érzékeltetik a hétköznapok megszokottságából kitörni akaró álmodozó lélek vágyakozását. A humoros énjéről jól ismert duó érettebb világszemléletéről tanúskodik a dal, mely amellett, hogy általános, mindannyiunkat érintő filozófiai problémákat fogalmaz meg, utat enged a hallgatónak ahhoz, hogy egyéni módon értelmezze a sorokat. 

Napjaink rohanó világában hiába töltjük időnk nagy részét mások társaságában és gyakran harsányan élvezzük életünket, mégis magányosnak érezzük magunkat és saját gondolatainkban és álmainkban keresünk menedéket. Az emberi élet egyik mozgatórugója a változás , az új megismerésére való törekvés,mégis nehéz lépéseket tenni, hisz a túlfejlett világ szétesőben, az embert pedig félelemmel tölti el, hogy saját magában és másokban sem mer igazán megbízni. 

A bennünk lakozó gyermeki énünk nem hagyja, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtunk , ezért várunk a csodára,a varázsjelre. Ez a remény, ami arra készteti az embert, hogy folytassa útját és a melankólikus ábrándozás egyfajta védőburokként övezze, és táplálja életösztönét. Az All In című album tavaly ősszel jelent meg és már aranylemez! 

A lemezen a fiúk stílszerűen kiterítik összes kártyájukat, hiszen az eddigi hagyományokhoz hűen ismét többféle kedvelt műfaj (latin, rock, lírai és pop) is megtalálható lesz a korongon, melyre nem hiába vártak a rajongók, hiszen a zenakarnak három éve nem jelent meg albuma! A duó szívét-lelkét beleadta az új lemez készítésébe, és ezzel a több, mint egy évtizede tartó sikeres zenei pályafutásuknak ismét méltó darabja született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.