A zenekar tíz éve alakult!

Magna Cum Laude jubileumi és lemezbemutató koncert!

A méltán közönség kedvenc Magna Cum Laude idén ünnepli első igazi jubileumát. A zenekar 10 éve, 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét.

2009.05.13 16:10ma.hu

Az elmúlt évtized legnagyobb magyar könnyűzenei felfedezése, a Magna Cum Laude üstökösként robbant be a köztudatba már első kislemezeivel és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait. 

A kivételes tehetségű zenészek színpadi fellépéseiken fergeteges hangulatot varázsolnak közönségüknek klubkoncertjeiken és az ország legnagyobb fesztiváljain egyaránt. Májusban megjelenő legújabb albumuk a zenekar 10 éves fennállása előtt tiszteleg, már sejtelmes címében is: KilencszázKilencvenKilenc. 

Június 5-én a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán rendezendő Jubileumi és Lemezbemutató koncerten lesznek először hallhatóak a várva várt új album dalai, de természetesen nem múlik el majd az este a Lemegy a nap, Minden állomás, a Vidéki sanzon, a Színezd újra és az első évtized összes többi bomba slágere nélkül!!! 

A két órás koncert vendége a Tankcsapda frontembere Lukács László lesz, aki Misivel, Tibivel, Misával és Imivel közösen csap majd a húrokba néhány szám erejéig. Igazi nyárindító buli! 

MAGNA CUM LAUDE 10 éves jubileumi és lemezbemutató koncert 
2009. június 5. (péntek)
PECSA szabadtér (Kapunyitás: 18:00) 
Vendég: Lukács László (Tankcsapda)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.