A rajongók óriási örömére!

Simply Red-hez repít a Germanwings!

A Simply Red - rajongói óriási örömére - világkörüli turnéra indult, amely koncertjein az elmúlt 25 év legnépszerűbb dalai hangzanak el. A magyar rajongók akár már május 9-én élőben láthatják kedvencüket...

2009.04.27 17:00ma.hu

Hiszen május 9-én lép a kölni Lanxess Aréna színpadára a Mick Hucknall frontember nevével fémjelzett zenekar. A Germanwings egyedüli légitársaságként kínál közvetlen légi összeköttetést Budapest és Köln között, így a magyar Simply Red-rajongók akár az első sorból is tombolhatnak a felejthetetlennek ígérkező koncerten.
 
Szinte mindenki hallott már a Simply Redről, hiszen számos érzelemdús világsláger fűződik a nevükhöz, melyeket a soul és a pop különleges keveréke jegyében alkottak. 10 stúdióalbumuk több mint 50 millió példányban kelt el. 

Világszerte több mint 100 dalukkal kerültek fel a TOP 20-as slágerlistára, valamint számos arany és platinalemezzel kövezték ki bámulatos karrierjük útját. 

A Simply Red legnagyobb világslágereiket felölelő „Greatest Hits Tour” koncert körút keretében bejárják az egész világot Ausztráliától kezdve, Új-Zélandon, Brazílián, Mexikón és az Amerikai Egyesült Államokon keresztül Európával bezárólag.
 
Repülőjegyek a www.germanwings.com honlapon vásárolhatók, ahol az utazni vágyók egyúttal szállásukat is könnyedén le tudják foglalni. 

Jegyrendeléssel kapcsolatos információ a www.lanxess-arena.de honlapon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.