A rockbanda régen az Omega előzenekara volt!

Fergeteges volt a Scorpions itthoni koncertje!

Scorpions - Wind of change. A változás szele. A német rockbanda ezzel a számmal vált legendává és a kelet-európai országok számára a rendszerváltás szimbólumává. A veterán hard rockbanda újra Budapesten koncertezett!

2009.04.23 16:16rtlbulvar.hu

– " Már egy jó ideje, hogy utoljára Budapesten koncerteztünk, azóta is mindig halljuk a magyar rajongóinktól, hogy mikor jövünk már vissza, úgyhogy nagyon örülünk, hogy végre sikerült. Egy nagyon kemény rock közönség van itt, szóval mindig nagyon kellemes emlékek jutnak az eszünkbe Magyarországról ."– mondta Klaus Meine a Reflektornak. 

A Magyar rajongók szintén boldogok, ha az öregfiúk hazánkban koncerteznek. Csak úgy, mint a magyar zenekarok tagjai. A tankcsapda frontembere szintén megnézte a Scorpionst.

– " Aki abban az életkorban van mint én, annak a tini éveit jelenti nagyjából, és nagyon szeretem a Scorpionst, nagyjából gyerekkorom óta, 1986-ban volt először Magyarországon. Ha nem is rajongó fanatikus vagyok, de nagyon szeretem a zenekart." – tette hozzá Lukács László. 

Felvetődik a kérdés, hogy vajon a Scorpions kinek a szárnyai alatt nőtt fel a nagyszínpadhoz. A magyar rajongók bizonyára tudják, hogy a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb bandája egykor a magyar Omega együttes előzenekaraként állhatott először a nagyközönség elé Németországban. 

– " Nagyon jól emlékszem rá, mikor először találkoztunk az Omegával a koncertjük után, egy apró kis hotelben, Hannoverben, Rudolf is ott volt. A kapcsolat azóta sem szakadt meg ."– árulta el Klaus. 

A két zenekar azóta is jóban van, számtalan közös fellépésük volt világszerte, de talán az Omega 1994-es nagykoncertje a legemlékezetesebb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.