Mindössze 46 éves volt...

Megrendítő - Elhunyt Breyer Zoltán színművész

Hosszas betegség után, mindössze 46 évesen elhunyt Breyer Zoltán színész, a Vasas Labdarúgó Kft. sajtófőnöke - tudatta a klub honlapja.

2009.03.20 12:35Fotó: szinkronhangok.hu

Hosszú szenvedés után, március 19-én este távozott az élők sorából Breyer Zoltán színművész és a Vasas labdarúgócsapat sajtófőnöke. Negyvenhat éves volt.

A Vasas SC örökös tagja, ahogy emlegették, a Vasas hangja nemcsak sajtófőnökként tevékenykedett, színpadi szerepei és szinkronszínészként nyújtott teljesítménye miatt is sokan ismerték és szerették - adta hírül a sporthirado.hu.

Több mint kétszáz filmben, sorozatban hallhattuk hangját - A művész egy külföldi útról hazatérőben kezdte rosszabbul érezni magát. Szervezete egyébként is le volt gyengülve, s végül nem bírta tovább...

Breyer Zoltán tizenhárom évesen már szinkronizált, kölcsönözte hangát a Dennis, a komisz, a Paradicsom meghódítása, a Cool túra, a Dragon Ball, az Amerikai Pite vagy a Mátrix szereplőjének is. Narrátorként ugyancsak dolgozott.

Váratlan és fiatalon bekövetkezett halála mélyen megrázta a színésztársadalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.