Vérmérgezést kapott a lány!!

Gyász! Elhunyt az amputált kezű modell - bájos képek és videó a lányról!

Korábban amputálniuk kellett az orvosoknak Brazíliában egy a 20 éves Mariana Bridi da Costa két kezét és egyik lábfejét egy súlyos húgyvezetéki fertőzés miatt. A lány Brazíliát képviselte a Miss World versenyen.

Bájos képek az elhunyt modellről! képgaléria

2009.01.24 12:06Hírszerző, CNN

Henrique Fontes a Miss World Brazil igazgatója ma hajnal 3 órakor jelentette be a sztár halálát. "Sajnos Mariana szervezete nem bírta tovább és feladta a harcot" - közölte a férfi a CNN hírcsatornával hajnalban. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk szerdai brazil lapok szerint Mariana Bridi da Costa szervezetét egy agresszív baktérium támadta meg, a kórokozó gyakran végzetes következményekkel jár. A fiatal lány vérmérgezést kapott, és a mérgezés lehúzódott a végtagjaiba, ezért az orvosoknak nem volt más választásuk - írja a Hírszerző.

Renato Lindgren a sztár egyik barátja szintén megerősítette a lesújtó hírt.

Nézze meg! Videó a modellről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.