Fertőzés miatt levágták a kezeit

Képek! Sürgősen vérre szorul az amputált szépségkirálynő

A 20 éves Miss Brazíliának a napokban egy fertőzés miatt amputálni kellett két kezét és egyik lábfejét

Csinos képek a szépségkirálynőről! képgaléria

2009.01.24 08:57ma.hu/hirado.hu

Mariana Bridi da Costa sürgősen vérre szorul - olvasható az O Globo nevű brazil napilap pénteki internetes kiadásában. A korábban modellként dolgozó lánynak ráadásul ritka, 0 negatív a vércsoportja.

A ma.hu korábban megírta: Mariana Bridi da Costa súlyos húgyvezetéki fertőzést kapott, egy rendkívül agresszív baktérium támadta meg szervezetét. Ez a kórokozó gyakran a beteg halálát idézi elő - Mariana vérmérgezést kapott, amely a végtagjait is elérte, így a doktorok az életének megmentése érdekében kénytelenek voltak eltávolítani egyik lábfejét és mindkét kezét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.