Gyors lefolyású fertőzés támadta meg!

Képek - Borzalmas: Amputálták Miss Brazília két kezét és egyik lábfejét

Amputált végtagokkal kénytelen élni a húszéves, gyönyörű lány - Mariana Bridi da Costa szervezetét agresszív baktérium támadta meg.

Képek a csinos Mariana Bridi da Costáról képgaléria

2009.01.22 10:12ma.hu

Nem is olyan rég még Brazíliát képviselte a Miss World versenyen a csinos, húsz esztendős lány...

Mariana Bridi da Costa súlyos húgyvezetéki fertőzést kapott, egy rendkívül agresszív baktérium támadta meg szervezetét - számolt be a news.com.au hírportál.

Mariana és barátja, Thiago

Ez a kórokozó gyakran a beteg halálát idézi elő - Mariana vérmérgezést kapott, amely a végtagjait is elérte, így a doktorok az életének megmentése érdekében kénytelenek voltak eltávolítani egyik lábfejét és mindkét kezét - írja a hírportál.

Thiago Simoes, a szépség kedvese a G1 hírportálnak nyilatkozva azt mondta, hogy Mariana szervezetét december végén támadta meg a betegség. Csakhogy azt eleinte félreismerték, az orvosok veseköveknek hitték a bajt.

A fertőzés azonban túl gyorsan terjedt, és nem maradt más lehetőség Miss Brazília számára, mint az amputálás...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.