Tajtékos Kedd címmel rendezik meg a sorozatot!

Fúziós Világzenei koncertsorozat a Könyvtár Pinceklubban!

Tajtékos Kedd címmel világzenei koncertsorozat lesz a Könyvtár Pinceklubban két hónapon át, köztük olyan ismert zenekarokkal, mint az Úzgin Űver, a Nomada, és az I can Etno.

2009.02.19 20:00ma.hu

Az ELTE astoriai campusának szomszédságában lévő Könyvtár Pinceklubban március elején mutatkoznak be a „Mátyás a Tehetséges” c. tehetségkutató verseny legjobbjai, két teljes hónapon keresztül. 

Március és április hónapban ezeken a "Tajtékos keddeken” az érdeklődők, izgalmas és kísérletező világzenét játszó, már ismert vagy éppen feltörekvő zenekarokkal találkozhatnak. Fellép például a méltán híres Nomada zenekar Balogh Gusztávval, aki a verseny egyik zsűrije is volt.

Tavaly ősszel ezen világzenei tehetségkutató versennyel nyitotta meg kapuit a megújult Mátyás téren a Kesztyűgyár Közösségi Ház. 

Az itt megismert zenekarok kapnak remek lehetőséget most a Pinceklubban, a szélesebb közönségnek való bemutatkozásra. 

A sorozat kezdő programja egy valódi világzenei csemege, a sokak számára már jól ismert Úzgin Űver zenekar koncertje lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.