Ismeretlen Ismerős - élőben!

Akusztikus nagykoncert és prózai est az Ismerős Arcokkal!

Az Ismerős Arcok zenekar frontemberének, Nyerges Attilának 2008 decemberében jelent meg Ismeretlen Ismerős című novelláskötete. Az Ismeretlen Ismerős című előadás a novelláskötet élő bemutatójának ígérkezik március 7-én!

2009.02.09 15:15ma.hu

A novellákat maga a szerző adja elő, és megelevenednek az írások születésének körülményei is. 

A 2008-ban Arany Nyíl díjjal kitüntetett Ismerős Arcok zenekar is új oldaláról mutatkozik be, akusztikus hangszerelésben szólaltatják meg régi és vadonatúj dalaikat.
 
- "...ezek a szövegek a szerző mély hazaszeretetéről, az általa elfogadhatónak tartott erkölcsi értékekről, az elanyagiasodó, egyre szürkébbé váló, értékvesztett világ el- és megvetéséről, a változás, változtatás iránti vágyról szólnak."

A különleges hangzást az egyedülálló fény- és vizuáltechnika teszi teljessé.
 
Az ősbemutató 2009. március 7-én 20 órakor, Budapesten, a MOM Művelődési Házban (XII. ker. Csörsz. u. 18.) lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.