Nagy megtiszteltetés érte hazánk együttesét!

Ismét nemzetközi díjra jelölték a Fool Moon-t!

Nagy megtiszteltetés érte hazánk többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttesét, hiszen az amerikai CARA-n nem kisebb nevekkel versenyezhetnek, mint az angol King's Singers, az amerikai Take 6.

2009.02.17 23:30ma.hu

Az acappella Grammy-díjaként is számon tartott CARA Awards a kifejezetten hangszer nélküli, csupán emberi hangokat szerepeltető együttesek hangfelvételeinek díjazására létrehozott elismerés, melyet minden évben kiosztanak azon csapatok között, akik az előző évben új lemezzel rukkoltak elő a nemzetközi piacon. 

A Fool Moon decemberben megjelent "Acappelland" című nagylemezének egyik felvételét a legjobb népdal kategóriában jelölték, így versenyezhet például a King's Singers Greensleves című feldolgozásával. 

A zenekar életében nem ez az első eset, hogy a "Szerelem, szerelem" című népdalátiratukat elismerik, hiszen 2005- ben Grazban, valamint 2006-ban Tajvanban is részben ez a dal segítette hozzá őket a versenyfődíjak elnyeréséhez. 

A Molnár Gábor kiváló hangmérnöki munkájával és Németh Miklós egyedi hangszereléseivel elkészült lemezen a jelölt dal mellett helyet kapott a külföldi koncerteken közkedvelt Change The World (Eric Clapton) és a Fragile (Sting), valamint könnyedebb popzenei átiratok is megtalálhatóak, mint a Ghostbusters (Ray Parker Jr.), Alane (Wes) vagy a Jesus He Knows Me (Genesis). 

A legutóbb a január 24-i Presser koncerten vendégszereplő és vokálozó Fool Moon jelenleg új műsorát állítja össze, de találkozhatunk velük február 6-án a Molnár Dixie jubileumi koncertjén, február 13-án Mark koncertjén, vagy február 21-én a MÜPÁ-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.