Nyilvánosságra hozták a Brit Awards esélyeseit!

A Coldplay és Duffy lehetnek a Brit Awards befutói!

Mindkét előadó négy kategóriába nyerhet a britek legnagyobb díjátadóján, mindketten fel is lépnek a gálán. Nyilvánosságra hozták a Brit Awards idei esélyeseinek névsorát: a legtöbb kategóriában a Coldplayt és Duffyt jelölték a díjra, mindkét előadó négy-négy elsőséget gyűjthet be.

2009.01.22 21:00ma.hu

Emellett három győzelemre esélyes az Elbow, Adele és a Scouting For Girls nevű formáció. 

A Coldplay a legjobb brit lemez, a legjobb brit zenekar, a legjobb single, és a legjobb koncerteladó díját gyűjtheti be, míg Duffy a két előbbi kategórián kívül a legjobb énekesnőnek és a legjobb új előadónak járó díjat nyerheti meg.

Coldplay

A februári 18-i gála fellépőinek listáján a Coldplayen kívül megtalálható Duffy, a U2, a Kings Of Leon, a Girls Aloud, a Take That, valamint az életműdíjat átvevő Pet Shop Boys neve is, az este egyik házigazdája Kylie Minogue lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.