Szűcs Krisztiánék január közepén adnak elő!

Heaven Street Seven a Katona József Színházban!

A koncert különlegességét sokkal inkább a nem mindennapi koncertkörnyezet és a külön ehhez a fellépéshez szerkesztett vizuális háttér adja majd, no meg az, hogy a publikum az új album számaival ezek közt pedig, ugye, néhány amúgy is akusztikusabb hangzású dallal - alaposan felfrissített koncertprogramot hallhat majd.

2009.01.06 22:30ma.hu

A brit gitárzenék egyik legjelesebb hazai pedigréfelelőse, a Heaven Street Seven nemrég elkövette nyolcadik stúdióalbumát. A Péterfi Bori mellől ismert zeneszerző-hangzásmegmondó emberrel, Tövisházi Ambrussal összeállt Jazz a zenekar eddigi legjobbja.
 
Szűcs Krisztiánék január közepén a Katona József Színházban adnak elő. 

Németh Róbert basszusgitáros elmondta: néhány akusztikusabbra fazonírozott daltól eltekintve hagyományos hangzású HS7-koncert várható, azaz nem akarnak erőltetni semmi olyat, amit egy színházi körülmények között rendezett koncerttől akár el is várhatnának egyesek. 

Heaven Street Seven Budapest
Katona József Színház
2009. január 21., 20:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.