Egy új formáció nem csak csajoknak!

Megjelent- Odett és a Go Girlz! - Pontos című lemeze!

Az Odett és a Go Girlz! egy vadonatúj banda, mely 2008 őszén alakult. Első koncertjük a Sziget fesztiválon nagy siker volt, ez a siker azóta csak folytatódik! A lemezen nagyrész Polgár Odett tolmácsolásában hallhatók a dalok, ám Takáts Eszter és Varga Zsuzsa is közreműködik.

2009.01.05 20:30ma.hu
Odett: Egyéni hang és tehetség!

A bemutatkozó album szövegeit Karáth Anita és Müller Péter Sziámi jegyzi, a zenéket pedig Polgár Péter készítette. 

A "Pontos" című Odett és a Go Girlz! lemez néha nehéz balladák, néha könnyű iróniák és utazó álmok kötete, amelyek dallá váltak. 

Túlnyomóan Polgár Odett tolmácsolásában, aki egyéni hangjával és előadásmódjával megerősíti a veretes szövegeket és a poposan "undergroundcountrybluesrock" zenét. 

Minden dal képpé változik a remek előadástól, szövegtől és a zenétől, ezeket a képeket még Odett mellett, Takáts Eszter és Varga Zsuzsa is megszínesíti. 

A zenekar tagjai korábban az Anima Sound System, a Sziámi és a Megasztár tagságát erősítették. 

A lemez október 20-tól vásárolható meg "Pontos" címmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.