Torzókkal, azaz magunkkal szembesülünk!

Góbi Rita legújabb darabja a Nemzeti Táncszínházban!

Góbi Rita, a fiatal táncos és koreográfus december 21-én mutatja be legújabb darabját a Nemzeti Táncszínházban.

2008.12.22 18:30ma.hu

Góbi Ritát táncosként a Bozsik Yvette Társulat és a Tünet Együttes filigrán, mesebeli, kecses manójaként ismeri a közönség. A 2006-ban készült Fehér fal című, külföldi színpadokat is megjárt darabja után a Torzók Góbi alkotói karrierjének legújabb kőszínházi előadása. 

A Torzók témája ezúttal az emberi mozgás eredendő tökéletlensége, esetlensége és fogyatékossága. A torzók itt mi magunk vagyunk, létezésünk alapállapota szerint. 

Vagy van, lehet közöttünk valaki, akinek mozdulataiban nincs semmiféle fogyatékosság, nincs érdemi befejezetlenség? - kérdezi Hegedűs Sándor, a darab dramaturgja. 

A finn Vesa-Petteri Asikainen közreműködésével készült darabot december 21-én, este fél nyolc órakor mutatják be a Nemzeti Táncszínház Refektóriumában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.