Kortárs istálló!

Karácsonyi aukció a Boulevard és Brezsnyev Galériában!

A Boulevard és Brezsnyev Galéria tőle várhatóan rendhagyó karácsonyi aukcióval búcsúztatta az évet és néhány figyelemre méltó alkotását.

2008.12.22 19:00ma.hu

A terítéken lévő ínyencségek azért ennél a hasonlatnál sokkal inkább megállják a helyüket, a magas beltér csak fokozza a dekoratív és erőteljes képi világú festmények, szobrok és egyéb, definiálásra kevéssé alkalmas alkotások idilli összképét.

Elek Judit Katalin: 1 day 1 photo

Victora Zsolt Menyhárt Tomi legendája és Megtámadták GyB.-t a vérlegyek című alkotásai például 7000 forintért kelnek el, ami - tekintve, hogy a licit 1 forintról indult. 

A rengeteg merész és nem éppen szokványos alkotás között akad egy-két igen üde színfolt: Rutkai Bori Én egy dekoratív festmény vagyok és Kedves pulóverem régi öreg haverem című képei telefonos licit útján azonnal elkelnek. 

Az aukción viszonylag kevés műtárgy talált gazdára, de - ahogy sok más árverés esetében - most sem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. 

Egy galéria pedig, amely ráébreszti a közönségét, hogy licitálni márpedig nem luxus, valószínűleg jó úton jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.