Sikeres volt az akció!

Színházi jegyszüret Miskolcon!

Novemberben is folytatódik a "jegyszüret" a Miskolci Nemzeti Színházban, miután a múlt hónapban nagy sikere volt az "egyet fizet, kettőt kap" akciónak.

2008.11.11 18:40MTI

Az októberben elindított "jegyszüret" keretében novemberben is két jegyet kap egy áráért az a néző, aki A denevér, illetve A tizedes meg a többiek című előadásra vált belépőt. 

A karácsonyra való ünnepi készülődés jegyében hagyományteremtő szándékkal idén adventi operagálát is rendez a színház november 26-án, 27-én és 28-án. 

Advent első hétvégéje előtt Bizet, Verdi, Mozart, Offenbach, Csajkovszkij, Saint-Saens és Puccini műveiből csendülnek fel részletek olyan művészek tolmácsolásában, mint Anatolij Fokanov, Kovácsházi István, Kolonits Klára és Mester Viktória. Az áriákat a művészek eredeti nyelven adják elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.