Főszerepben: Für Anikó és Hirtling István!

A Pinceszínház bemutatja Harold Pinter Árulás című darabját!

A Pinceszínház 2008. november 16-án bemutatja Harold Pinter Árulás című előadását, melynek szereplői: Für Anikó, Hirtling István és Újvári Zoltán. A darab rendezője Valló Péter.

2008.11.06 15:00ma.hu

- "Pinter Árulása megjelenésével egy időben megjelent Magyarországon. Olvastuk, véleményt mondtunk róla, imigyen: kommerszebb, mint a többi Pinter mű. Hiszen akkor már régóta nagy divatja volt a darabjainak - jómagam is rendeztem közülük párat.” –nyilatkozott Valló Péter, a darab rendezője. 

- „Mára persze a kommersz jelző lekopott, mint ahogy a darab akkor merésznek tűnő formai újítása: egy szerelmi háromszög történet -- az időben visszafelé, sem tűnik revelációnak.” 

- Megmaradt ugyanakkor a mű minden igazi értéke: a mély, szarkasztikus humorú emberábrázolás, a remek dialógusok, az emberi kapcsolódások kérlelhetetlen őszinteségű boncolása, szóval mindaz, ami maradandó értékűvé avatja az Árulást. /És persze ne feledkezzünk meg egy szintén nem mellékes erényéről: kitűnő szereplehetőséget kínál három színésznek, két férfinek és egy nőnek, hogy megismertessenek bennünket önmagunkkal."

Bemutató: 
Pinceszínház 
2008. november 16. 19:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.