77 éves volt

Gyászol a bűvészvilág - váratlanul elhunyt Paul Daniels

A hétvégi televíziózás csillaga volt a brit mágus, akit 77 évesen győzött le a rák.

2016.03.17 11:47ma.hu
Fotó: Flynet Pictures

Paul Danielsnél egy esés után, véletlenül fedezték fel az agydaganatot, mely igen váratlanul, alig pár héttel a diagnózis felállítása után le is győzte a tévés mágust - írja a Hirado.hu.

A 77 éves, egyébként kiváló humorérzékkel megáldott bűvész vidéki otthonában, családja körében hunyt el. A showbusiness kiemelkedő alakja volt, 1980 és 1990 között az ő hétvégi műsora volt a legnézettebb. A The Paul Daniels Magic Show-ban Paul igazán egyszerű, de annál varázslatosabb trükkökkel nyűgözte le a nézőket, mely akkoriban egyedülálló műsorszám volt.

Daniels nyugdíjas éveiben is folyton magára vonta a figyelmet, a 2000-es évek végén David és Victoria Beckham, Armani fehérneműs fotósorozatát leutánozva pózolt feleségével, Debbie McGeevel. A híres felvételek paródiája óriási sajtóvisszhangot kapott. 2010-ben még a Szombat esti láz brit verziójában is szerepelt és annak ellenére is imádták a nézők, hogy a zsűri folyamatosan kritizálta őt.

A család szerint Paul Daniels bátran viselte betegségét: "Ha lejárt az időm, hát lejárt" - csak ennyit fűzött a diagnózishoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.