Gyermeknap

Várja az adományokat a Mikulásgyár

Gyermeknap alkalmából Nyáron is szükség van a szolidaritásra címmel karitatív akción várja az adományokat a Mikulásgyár a budapesti Millenáris Parkban.

2015.05.31 14:46MTI

Tartós élelmiszereket, tisztítószereket, játékokat és ruhákat várnak a Millenáris parkban felállított installációnál - közölték a szervezők az MTI-vel.

Akciójukkal arra akarják felhívni a figyelmet, hogy nem csak télen van szükség a segítségre, a szolidaritásra.

Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője az MTI-nek elmondta, hogy a karitatív akció során eddig főként játékokat és élelmiszert adományoztak az érdeklődők, a nap végére várhatóan egymillió forint gyűlik össze. A felajánlásokat a Magyar Posta juttatja el a vöröskereszthez.

Emlékeztetett arra, hogy télen mintegy 110 ezer ember járt a fővárosi Mikulásgyárban. Akkor a játékok és ruhák mellett mintegy 30 ezer kilogramm élelmiszer gyűlt össze.

Terveik szerint nyáron fesztiválokra települnek ki és gyűjtik az adományokat a rászorulók számára - mondta Zsolnai Endre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.