Bekkanko, a grimaszdémon!

Bemutató a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban!

Október 11-én, 15 órakor Bekkanko, a grimaszdémon címmel mutatja be a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház Asaya Fujita világhírű mesejátékát.

2008.10.01 16:00ma.hu

A Bekkanko, a grimaszdémon egy világszerte nagy sikerrel játszott, kortárs japán mesejáték, igazi szerelmes történet. A japán népmesékből írt zenés előadás a távol-keleti szigetország színjátszó kultúrájának hagyományait megidézve meséli el egy ijesztgetésre alkalmatlan, de mindenkit mosolyra fakasztó grimaszdémon és egy vak lány viszontagságos egymásra találását. 

Szeretheti egymást ember és démon? Mit szól ehhez a Hegyek istennője, mit szólnak a falubeliek, és mit szól Juki apja, a vadász? Sikerül-e a szerelmes Bekkankónak megtalálni a zöld mezőn megbújó egyetlen kék virágot, hogy gyökerének varázserejével visszaadja Juki szeme világát? - a bemutatóra hazánkba látogató Asaya Fujita nyomán Novák János rendező válaszol ezekre a kérdésekre. 

Akik ebben partnerei: Mészáros Tamás, Megyes Melinda, Mult István, Erdei Juli, Rácz Kármen, Rácz Kriszta, Ruszina Szabolcs, Szanitter Dávid, Jobbágy Kata és Soós Kornélia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.