Összefogás egy szívbeteg kisfiúért....

Jótékonysági koncert - Malek Andrea és Barátai

A művészek egy színvonalas és tartalmas estre készülnek és hívják azokat a segíteni vágyó embereket, akik egy különlegesen szép koncertért cserébe szívesen áldoznak a kicsi Levente gyógyulására.

2015.02.11 08:30ma.hu

A budakalászi Gorgyán család egyetlen gyermeke, a négyéves Levente 2014. decembere óta kórházban vár türelmesen a szívműtétre. E fokozottan veszélyes és nagy lelkierőt igénylő operáció sikeréhez, az utókezeléshez elengedhetetlenül szükséges az otthoni steril szoba létrehozása. A szülök nem várhatnak, bármikor megérkezhet a műtéthez szükséges donor. Ezért a szülők a több millió forintos beruházást már megkezdték az emberek adományaiból, együttérzéséból és szeretetéből, de az építőanyag, a steril eszközök megvásárlásához még sok sok pénzre van szükség.

Malek Andrea színész-énekes ehhez kérte zenész barátai segítő közreműködését. A művészek egy színvonalas és tartalmas estre készülnek és hívják azokat a segíteni vágyó embereket, akik egy különlegesen szép koncertért cserébe szívesen áldoznak a kicsi Levente gyógyulására.

A jótékonysági koncerten fellépő művészek:
Falusi Mariann, Szulák Andrea, Malek Andrea - Walter Lochmann, Fűri Anna, Gergely Róbert, Mérey Anna hegedűművész és tanítványai, a szászhalombattai Chorus Matricanus Nőikar, Bolba Éva és a JAZZterlánc, Levente óvodatársai, a budakalászi Szalonka utcai tagóvoda Rigó csoportja és még sokan mások…

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár előcsarnokában Bodrogi Éva szobrászművész, Malek Andrea volt általános iskolai osztályfőnöke állítja ki mesevilágot idéző műveit, karöltve Németné Wéber Gabriella magyar térrendezés tanácsadó, üvegfestő légies, harmóniát sugárzó faliképeivel.

A koncertre jegyek elővételben és személyesen itt vásárolhatók meg, egységesen 2500 forintért.

2014. március 2. hétfő 18.00
Budakalász, Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.