Tovább, képzés

Nyílt napok a BKF Művészeti képzésein

Az év elején 3 nap erejéig megnyílnak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola művészeti campusainak műhelyei, ahol oktatók és hallgatók segítségével az érdeklődők megismerhetik a képzéseket, a főiskolán zajló izgalmas munkát.

2014.12.30 01:33ma.hu
Fotó: BKF

Hazánk legnagyobb művészeti felsőoktatási intézményében egyedülállóan széles palettát kínálnak a felvételizőknek: a két művészeti intézetben - Alkalmazott Művészeti Intézet, Médiaművészeti Intézet - 12 alapszak (BA) és 7 mesterszak (MA) várja a hallgatókat többek között a film, a fotó, a divat, a design, az animáció, a grafika, a média design és a belsőépítészet különböző területein.

Időpontok:
január 10. szombat 10.00
január 29. csütörtök 10.00
február 5. csütörtök 16.00

A valódi mester-tanítvány kapcsolatra és team munkára épülő oktatási struktúra alapját a neves hazai és nemzetközi szakemberekből álló oktatói gárda, valamint a legmodernebb technológiákkal, szoftverháttérrel, magas technikai felszereltséggel működő műhelyek, műtermek adják.

A nyíltnapok keretében az általános pótfelvételi tájékoztatáson túl Túry György, a Kommunikációs és Művészeti Kar dékánja, Baráth Hajnal művészeti rektorhelyettes és Liszka Tamás, a Médiaművészeti Intézet vezetője mutatja be a képzéseket, kitérve a legújabb sikerekre is.

Hallgatóik a program során rövid prezentációk keretében beszélnek arról, hogy milyen az élet a BKF-en: milyenek a tanárok, a műhelyek, az eszközkészlet, a technika, a felszereltség, és hogy mivel foglalkoznak az egyes szakokon, milyen hazai és nemzetközi sikereket értek el és milyen közös projektek megvalósítására nyílt lehetőségük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.