Lindsay Lohan a világot jelentő deszkákon

Ambiciózus titkárnőt alakít az egykori bajos csaj

Színpadon debütál Lindsay Lohan: az amerikai filmszínésznő egy hollywoodi témájú darabban szerepel Londonban.

2014.06.27 16:29MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A darab producerei csütörtökön számoltak be arról, hogy Lohan először David Mamet Speed-the-Plow című szatírájában próbálja ki magát a világot jelentő deszkákon.

A Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe sztárja, aki az utóbbi években inkább alkohol- és drogproblémái, valamint bírósági ügyei miatt került a címlapokra, egy kisebb, de összetett szerepben tűnik fel.

Ambiciózus titkárnőt alakít Mamet drámájában, amelyben két hollywoodi producer küzd egy nagy üzlet tető alá hozásáért. Az 1988-as New York-i ősbemutatón ezt a szerepet Madonna játszotta.

A 27 esztendős Lohant, aki gyereksztárként kezdte filmes pályafutását, mostanában saját valóságshowjában láthatták a tévénézők. A filmvásznon legutóbb a Vétkek völgye című thrillerben jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.