Újra megkezdik a munkát!

Megújult erővel startol Gergye Krisztián Társulata!

A nyár végén, augusztusban újra megkezdi a munkát Gergye Krisztián és társulata. Az évad nyitásaképp a Szépművészeti Múzeumban lépnek fel a Reneszánsz a Fáraók Egyiptomában című kiállítás társprogramjaként.

2008.08.18 19:00ma.hu

A kiállításhoz kapcsolódó „önálló rituálé-performanszt" két alkalommal játssza a társulat: a kiállítás megnyitóján, augusztus 8-án már bemutatott két rövidebb etűd után augusztus 21-én (csütörtökön) este 7-től egy hosszabb performansszal lépnek fel. 

OZIRISZ TEST-REKONSTRUKCIÓ (RÍTUS)
 
Szereplők: Gresó Nikoletta, Virág Melinda, Téri Gáspár, Gergye Krisztián 

Ének: ÁGENS 

Jelmez: Béres Móni 
Smink: Károlyi Balázs 
Rendező, koreográfus, látvány: Gergye Krisztián 

Nem hagyományőrzés. A múlt tisztelete. A múltba tekintés rituáléja, mágikus erejű aktus, amelynek révén spirituális szinten azonosulhatunk a példaképül választott történelmi idővel és személyiségekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.