Nagy sikert aratott a fesztivál!

Múlt hétvégén rendezték meg az Ördögkatlant!

Nagy sikert aratott az elmúlt hétvégén megrendezett I. Ördögkatlan Fesztivál, melynek védnökei Törőcsik Mari és Cseh Tamás voltak.

2008.08.13 19:10ma.hu
A Kiscsillag zárta a fesztivált!

A Fesztivált a Csík Zenekar és a Kiscsillag koncertje zárta, 1000 fős közönség előtt. 

A Pécs2010 EKF program támogatásával megvalósult eseménysorozat másfél ezer látogatót vonzott a helyszínekre, Palkonyára, Kisharsányba és Nagyharsányba. 

A közönség leginkább a környező településekről érkezett, 300-an kétnapos jegyet vásároltak, de sokan utaztak Budapestről is a siklósi térségbe, hogy megtekintsék a programokat. A szervezők elmondása szerint a Fesztivált a rendelkezésekre álló anyagi forrásokból (10 millió forint) sikerült megvalósítani, köszönhetően a részt vevő és támogató intézmények, települések összefogásának (népszerűsítő kampány, személyi- és tárgyi segítség). 

A sikeres bemutatkozást a tervek szerint újabb Fesztivál követ majd 2009-ben, hasonló színvonalon és méretben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.