Augustus 20-án bárki megnézheti!

Ingyen tekinthető meg a Feszty-körkép!

Augusztus 20-án - előzetes regisztráció mellett - bárki ingyenesen megtekintheti az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban látható Feszty-körképet.

2008.08.12 18:00MTI
Itt látható a Feszty- körkép!

A várható óriási érdeklődésre való tekintettel a látogatóknak előre kell jelezniük igényüket a park ügyfélszolgálatán, ha a Szent István-napon szeretnék megnézni a monumentális műalkotást. 

Azok, akik nem kívánnak élni az ingyenes belépés lehetőségével, szintén megtekinthetik az ünnepnapon a Feszty-körképet - ők az 1896 forintos millenniumi jegy megvásárlásával támogathatják a műalkotás megóvását -, de a gördülékeny szervezés miatt érdemes nekik is regisztrálniuk.
 
A Csongrád megyei Szent István-nap lovasversenyekkel kezdődik, majd délután az ünnepi megemlékezést követően egyebek között koncertekre, az István a király rockoperára, barantabemutatóra, vívásoktatásra és pónilovagoltatásra várják az érdeklődőket. 

A nap sztárvendége az Edda énekese, Pataky Attila lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.