Mi van a Cinema Paradiso után?

Újra jelentkezik Tornatore

Áprilisban kezdi meg legújabb filmje, a The Correspondence forgatási munkálatait Giuseppe Tornatore világhírű olasz filmrendező.

2014.03.02 05:30MTI

A mozi nagy részét Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatják. A gyártási munkálatokat a Paco Cinematografica nevű olasz produkciós cég végzi, a forgalmazó a Warner Bros. Pictures lesz.

A The Correspondence az olasz rendező tizedik filmje. Tornatore legutóbb többek közt Bécsben forgatott: a Senki többet című filmjének több jelenetét is az osztrák főváros luxushoteljeiben és elegáns éttermeiben vették fel. A nagy sikernek örvendő film az árverések világában játszódó szerelmi történet.

Az 57 éves Tornatore 1990-ben nyerte el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat a Cinema Paradiso című filmjéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.