Szerelem a kalapács alatt

A legjobb ajánlat: Tornatore Bécsben forgat

Giuseppe Tornatore olasz rendező Bécsben forgatja legújabb filmjét.

2012.04.05 11:30MTI

A The Best Offer (A legjobb ajánlat) című film egy az árverések világában játszódó szerelmi történet. Több jelenetet is forgatnak bécsi luxushotelekben és elegáns éttermekben.
   
A főszerepeket a többek között A király beszéde című filmben is látható Geoffrey Rush és Jim Sturess játsszák, a zenét Ennio Morricone írja.
   
Az olasz sajtó információi szerint a forgatási munkálatokat április 30-án kezdik Triesztben. Hat hétig forgatnak az egykori Habsburg kikötővárosban, majd Bécsbe és Dél-Tirolba teszi át székhelyét a stáb.
   
Az 55 éves Tornatore 1990-ben Oscar-díjat kapott Cinema Paradiso című filmjéért. Legutóbbi, Baaria című alkotását Olaszország a legjobb idegen nyelvű film kategóriában jelölte az Oscar-díjra, ám végül nem került be a jelöltek közé.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.