Színházi programok!

Vidor Fesztivál

Pénteken kezdődik a jegyek értékesítése a nyíregyházi Vidor Fesztivál színházi előadásaira; a már véglegesített versenyprogram szerint augusztus 29. és szeptember 6. között hét nagyszínpadi, valamint 14 kamaraszínpadi előadást láthatnak a nézők.

2008.08.06 17:00MTI

A Vidor Fesztivál nyitó előadását augusztus 30-án a budapesti József Attila Színház játssza, Taylor Legyen a feleségem című darabjában a főszerepet Bodrogi Gyula és Esztergályos Cecília alakítja. 

A következő napokon a Vígszínház Az élet, mint olyan, a Madách Színház a Jövőre, veled, ugyanitt, a Thália Színház a Szerelmi körutazás, az Új Színház a Tisztújítás, a Radnóti Színház a Bunbury, a Vidám Színpad pedig A fogadósnő című darabot mutatja be Nyíregyházán. 

A darabokban a főbb szerepeket Kern András, Kútvölgyi Erzsébet, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Iglódi István, Szilágyi Tibor, Hirtling István, Eperjes Károly, Csomós Mari, Csányi Sándor, Tóth Ildikó és Cserhalmi György játsszák. A fesztivál kamaraszínházi programjában naponta két előadást rendeznek. A budapesti Új Színház A csúnya, a TÁP Színház a Keresők, a HOPPart Társulat a Halálkemény, a KoMa Társulat a Plazma, a Vidám Színpad a Szerelmes hal, míg a tatabányai Jászai Mari Színház a Magyar a holdon, a Debreceni Csokonai Színház pedig az Olympia című művet mutatja be. 

A főbb szerepekben ugyancsak népszerű művészek lépnek színpadra: Gáspár Sándor, Pokorny Lia, Mucsi Zoltán, Csákányi Eszter, Jordán Adél, Elek Ferenc, Ráckevei Anna, Horváth Lajos Ottó, Györgyi Anna és Bán János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.