Önfeledt napok a Balcsinál

Fergeteges képek: Véget ért a BalaTone fesztivál

A hajdani úttörőtáborban bulizhatott ismét július 24-27-e között mindenki, akik teljes pörgésben szerette volna eltölteni ezt a néhány önfeledt napot a Balatonnál.

Fergeteges hangulat a BalaTone fesztiválon! képgaléria

2008.07.28 08:02ma.hu

Tegnap este jött el a búcsú ideje - Véget ért a Zánkai BalaTone Fesztivál, mely a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron kínálta egyedülálló programjait, legyen szó akár strandolásról, sportolásról, akár az esti koncertekről!

A Zánkai BalaTone Fesztiválon július 24-27. között földön, vízben és levegőben zajlottak az események.

Nappal a strand és a Balaton kínálta önmagát a pihenni vágyóknak, de aki adrenalin-dúsabb programra vágyott, megnézhette az extrém motocross-osok bemutatóját vagy azt, ahogy a bmx-es és deszkás riderek bemutatóztak vagy csobbantak a vízbe a Fundango Waterjump óriás rámpájáról.

Szórakozhattak a quadpark-ban, a wakeboard-pályán, volt strandröpi és vizifoci is, illetve idén már a 8. KONA KERÉKPÁROS TALÁLKOZÓT is a fesztiválon belül rendezték meg. A kulturális programok sem hiányoztak a fesztivál kínálatából.

A látogatók többek között a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK) koncertjeit, illetve a magyar fellépők között a Tankcsapda, a Quimby és a Paso muzsikáját hallgathatták meg.

De ott volt a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar, hogy csak néhányat említsünk a több mint száz hazai és külföldi fellépő közül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.