Könyvajánló

Átok vagy öröm a nagy nyeremény?

Gratulálunk! Ön nyert! Nyereménye egy új élet! De vajon jó-e az az új élet, valóban minden jobbra fordul-e, ha váratlanul hatalmas nyeremény üti valaki markát? Erről szól Naomie Hay vadonatúj könyve.

2013.11.11 09:00ma.hu

Gratulálunk! Ön nyert! Nyereménye egy új élet! Kérjük, készüljön fel bármire! Mit kezdene 3 milliárd forinttal? Van már kidolgozott terve a nyeremény elköltésére? Otthagyja a munkahelyét, a kiállhatatlan főnökét? Kilép unalmas, megfáradt kapcsolatából? Megvalósítja régóta dédelgetett álmát?

Naomie Hay a Nyeremény című vadonatúj könyvében olyan világba kalauzol, olyan érzelmeket mutat meg, melyet minden ember szeretne átélni és megtapasztalni. Mert mindenki eljátszott már a gondolattal, mi lenne, ha...

M. napjai úgy teltek, mint bármelyik háziasszonyé. Egy tavaszi hétfőn változott meg minden, amikor a saját lottószámait látta viszont az újság hasábjain. Nyereményéből egy titkos álomvilágban kezdi megvalósítani vágyait, miközben mit sem sejtő családja előtt tökéletesen játssza mindennapi szerepét. Az elhallgatott dolgok száma viszont egyre csak nő. A 126 oldalas kötet nem kevés meglepetést tartogat!

A szerzőről

Az írónő tanári diplomával a zsebében fogott a regényíráshoz, először kilenc évig egy alternatív iskolát vezetett, majd átigazolt a ”rendes” oktatási rendszerbe. Jelenleg halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozik. Egy Budapest közeli kisvárosban él egy kertes házban családjával és három kutyával. A gyerekek mind fiúk, a kutyák között van lány is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.