Majdnem 100 millió dolláros bevétel a hétvégén

Szuperhősfilm ejtette rabul az észak-amerikai mozinézőket

A Thor: Sötét világ című szuperhősfilm ejtette rabul az észak-amerikai mozinézőket a hét végén: a 2011-es Thor folytatására 86 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazásának első napjaiban.

2013.11.10 20:55MTI

A Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tom Hiddleston főszereplésével készült produkció mellett már alig maradt hely a hétvége többi "vezérfilmjének", amelyek mind 10-11 millió dollár körüli bevételre tettek szert.

A Thor: Sötét világ, amelyet egyes piacokon egy héttel korábban forgalmazni kezdtek, világméretekben már több mint 180 millió dollár bevételt hozott.



Alig több mint a felére, 11,3 milliárd dollárra zuhant a Jackass Presents: Bad Granpa bevétele, noha a vígjáték még az előző hétvégén is 20,5 millió dollárt hozott.

A harmadik helyen végzett - 11,2 millió dollárral - a Pulykaland című háromdimenziós animáció, a hálaadás-napi levágás elől menekülő pulykák története.

11,1 millió dolláros bevétellel a negyedik helyre szorult vissza a Las Vegas című komédia, amelyben négy régi barát, Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman és Kevin Kline a szerencsejáték városába utazik, hogy kirúgjon a hámból.

Az ötös élboly utolsó helyére zuhant a földönkívüliek elleni harcról szóló, Végjáték című sci-fi, amely az előző - bemutató - hétvégén az első helyet biztosító 28 millió dollárral szemben már csak kereken 10 milliót hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.