Horror péntek

Borzongani vágytak az amerikai mozinézők péntek 13-án

Egy kis költségvetésű horrorfilm, az Insidious: Chapter 2 ragadta meg leginkább az észak-amerikai mozinézőket a péntek 13-át is magába foglaló hétvégén.

2013.09.16 02:30MTI

A forgalmazók előzetes becslései szerint az Egyesült Államokban és Kanadában a produkció első hétvégéjén több mint 41 millió dollár értékben váltottak jegyet a kísértetjárta házban lakó család gyötrelmeire, ebből egyedül 13-án, pénteken 20 millió dollárért.

A horror brutálisan maga mögé szorította a hétvége másik premierfilmjét, a Robert De Niro főszereplésével készült The Family krimikomédiát, amely mindössze 14,5 millió dollár bevételt hozott.

Az előző heti listavezető, a Vin Diesel mint sötétben is látó csillagközi utazó főszereplésével készült Riddick című scifi-thriller a harmadik helyre szorult vissza 7 millió dolláros jegyeladással.

A negyedik helyen végzett és ezzel folytatja jó szereplését A komornyik című történelmi dráma, amelynek észak-amerikai bevételei immár elérték a 100 millió dollárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.