A magyar zenekarok krémje lép fel

Újra bulihangulatban - Campus fesztivál Debrecenben!

A debreceni Vekeri-tónál július 23-27-e között rendezik meg a Campus Fesztivált, melyen többek között fellép a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, a 30Y, az Ossian, a Heaven Street Seven, a Depresszió, Péterfy Bori és a Love Band, valamint a Quimby is...

2008.07.23 17:40ma.hu

Ismét készülhetnek a bulizni vágyók! Hamarosan indul a Campus fesztivál, a debreceni Vekeri-tónál...

Július 24-én (csütörtökön) a 30Y, az Ossian, Kowalskyék, valamint a Kispál és a Borz szórakoztatja majd a Campus Fesztivál vendégeit.

Július 25-én (pénteken) Heaven Street Seven, Depresszió, Péterfy Bori &Love Band és Quimby koncert lesz, július 26-án (szombaton) pedig AB/CD, Subscribe, Skafunderz, Tankcsapda, valamint Zagar és az Underground dívák fellépése várja a közönséget.

A zenei programok mellett hasonlóan fontos szerepet kap majd a humor, a sport, a mozi, valamint a tudomány és a művészetek is.

Levetítik az elmúlt évek legsikeresebb hazai és külföldi filmjeit, közönségtalálkozókat szerveznek a főszereplőkkel és rendezőkkel.

A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszolút humor és a paródia műfajának legjobbjai is fellépnek majd.

Napközben extrém, vízi-és labdasportok várják a látogatókat, különféle túrákat szerveznek, lovaglás és olimpikonokkal történő kötetlen beszélgetés is szerepel a programban.

Mindemellett népszerű témák közérthetően, ismert és elismert művészek, tudósok, politikusok és közéleti személyiségek várnak a debreceni Campus Fesztiválon! Helyszín: Vekeri-tó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.