Dalai láma, Lech Walesa, Mihail Gorbacsov mellett

Sharon Stone HIV és AIDS ellen vívott harca elismerést nyert

A Nobel-békedíjasok egy csoportjának kitüntetését, a Peace Summit Award elnevezésű díjat idén Sharon Stone amerikai színésznő kapja a HIV-fertőzés és AIDS terjedése ellen vívott harcban végzett munkájáért.

2013.10.17 13:35MTI

A hollywoodi sztár október 23-án veszi át a díjat a Nobel-békedíjasok tizenharmadik nemzetközi tanácskozásán, a World Summit of Nobel Peace Laureates elnevezésű eseményen Varsóban - közölte a rendezvényt szervező Lech Walesa Intézet csütörtökön.

Stones munkája "több millió embernek adott reményt, akik mind a HIV és az AIDS tragédiája ellen harcolnak" - áll a díjról döntők indoklásában.

A Nobel-békedíjasok találkozóján részt vesz többek között a dalai láma, Lech Walesa, Mihail Gorbacsov, Frederik Willem de Klerk és Shirin Ebadi is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.