2 hete az élen

A Gravitáció című film továbbra is a listák élén

Zsinórban második hete vezeti az észak-amerikai mozis bevételi listát a Gravitáció című film, amely ezen a héten további 44,5 millió dollárral (több mint 10 milliárd forinttal) gyarapította bevételeit.

2013.10.13 19:30MTI
MTI

Az Alfonso Cuarón rendezte sci-fiben - amelyet már a magyar mozik is játszanak - egy felrobbant űrállomás két űrhajósa (Sandra Bullock és George Clooney) magányosan sodródik az űrben, nincs kapcsolatuk a földi irányító központtal és csak magukban bízhatnak, ha haza akarnak jutni.

Nagy várakozás előzte meg a Phillips kapitány című dráma premierjét, a szomáliai kalózok által elrabolt hajó igaz történetét feldolgozó film azonban csak a második helyen végzett 26 millió dolláros bevétellel. Az amerikai zászló alatt hajózó teherszállítót 2009-ben rabolták el szomáliai kalózok, a filmben - amelyet november 7-től vetítenek a magyar mozik - Tom Hanks játssza a főszerepet.

Az egyesült államokbeli és a kanadai mozikban a harmadik legnézettebb film a Derült égből fasírt 2: A második fogás című animáció volt a hétvégén, 14,2 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. A filmet október 31-től vetítik a magyar mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.