Nem áll le a Criminal Justice

Robert De Niro léphet Gandolfini helyébe

A bevezető epizódot még a legendás James Gandolfini főszereplésével forgatták le, a színész váratlan halála után azonban kérdésessé vált a Criminal Justice című sorozat sorsa.

2013.09.27 07:29MTI
Fotó: MTI

Robert De Niro veszi át a nyáron elhunyt James Gandolfini szerepét az HBO új bűnügyi minisorozatában. A tévécsatorna szerdán jelentette be, hogy De Niro alakítja majd a gyilkossági ügyön dolgozó New York-i ügyvédet a Criminal Justice című sorozatban.

A széria bevezető epizódját még a Maffiózók című sorozat sztárjával, Gandolfinivel forgatták, ám a színész nyáron szívroham következtében elhunyt, így kérdésessé vált, hogy mi lesz a produkció további sorsa.

A Criminal Justice az 51 esztendősen távozott Gandolfini utolsó munkái közé tartozott. Enough Said című vígjátékát szeptember elején mutatták be a Torontói Filmfesztiválon. Az összesen hétórásra tervezett minisorozat sugárzásának dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A produkciós munka a deadline.com szerint 2014 márciusában kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.