Jubilál a híres cukrászda

Hogyan ette Erzsébet királynő a kuglert? - A Gerbeaud-ban megtudja!

Jubileumi Gerbeaud Múzeum nyílt a 150 éves Gerbeaud Cukrászda Kis Szalonjában - Augusztus végéig szeretettel várnak minden érdeklődőt, akik többek között megtekinthetik, hogyan készültek anno a sütemények.

2008.07.11 19:11ma.hu

Megnyílt a Jubileumi Gerbeaud Múzeum a 150 éves Gerbeaud Cukrászda Kis Szalonjában. Július közepétől augusztus végéig szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A látogatók  többek között megtekinthetik, hogyan készültek anno a sütemények, vagy milyen eszközökkel ette Erzsébet királynő a kuglert!

Süteménytanfolyam is indul a 150 éves Gerbeaud-ban. A jubileumi programok keretében ősszel négy „sütitanfolyamot” is tart a nagy múltú cukrászda a termelő üzemében.

Az érdeklődők megismerkedhetnek a különleges Gerbeaud finomságokkal, bekukkanthatnak, hogyan készülnek a remekművek!

Miközben a cukrász mesél a Gerbeaud Legendáról, Önök finomabbnál finomabb „édes bűnöket” süthetnek.

A Program reggel 9-től délután 4-ig tart egy ebédszünettel, ahol a Gerbeaud konyha ízeiből csemegézhetnek. A saját készítésű süteményeket természetesen mindenki haza tudja vinni.

Az élmény fokozása érdekében, mindenki saját, névre szóló kötényt is kap. A Gerbeaud szeretettel vár édes szájú érdeklődőt!

Időpontok 2008-ban:


Szeptember 6, Szeptember 27, Október 18, November 15.

Jelentkezés és további információ: gerbeaud@gerbeaud.hu e-mail címen vagy a 429-9016-os telefonszámon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.