Hasta la vista, Baby

Új trilógia készül a Terminátorból

A Terminátor megint visszatér: a Paramount filmstúdió csütörtökön bejelentette, hogy új trilógiában éleszti újjá az emberek és robotok harcát ábrázoló történetet, amelynek nyitó epizódja két év múlva kerülhet a mozikba.

2013.06.28 13:57MTI



A gyilkos cyborgról szóló első Terminátor-film Arnold Schwarzeneggerrel a főszerepben 1984-ben debütált a filmvásznon. A sorozat első három produkciója összesen több mint egymilliárd dolláros jegybevételt hozott. A negyedik epizód, a Terminátor - Megváltás már Schwarzenegger nélkül készült 2009-ben, mivel akkor a színész éppen Kalifornia kormányzója volt.

A 2015 nyarán moziba kerülő új Terminátort a Skydance Productions és az Annapurna Pictures gyártja. Utóbbi produkciójában készült az idén Oscar-díjra jelölt Zero Dark Thirty - A bin Laden-hajsza című film is.

A Paramount egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a 65 esztendős Schwarzenegger visszatér-e az új produkcióban.

Ahogyan ő mondja, úgy senki más:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.