Magazin-szerkesztésbe kezd

Terminátor, kormányzó, szerkesztő: Schwarzi visszatér

Az egykor több Mr. Olympia és Mr. Universe címet is elnyerő testépítőt a Muscle & Fitness, valamint a Flex magazin főszerkesztőjének nevezték ki.

2013.03.05 21:14MTI

Volt már Terminátor, kaliforniai kormányzó és most ismét belevág a magazinszerkesztésbe Arnold Schwarzenegger. Az egykor több Mr. Olympia és Mr. Universe címet is elnyerő testépítőt a Muscle & Fitness, valamint a Flex magazin főszerkesztőjének nevezték ki.

A most 65 éves Schwarzenegger tíz évvel ezelőtt egyszer már elvállalta a főszerkesztői feladatokat, ám kormányzóvá választása után le kellett mondania a posztról, mert kritikákat kapott az összeférhetetlenség miatt.

A Los Angeles Times hétfőn megosztott értesülése szerint a filmvilágba visszatért sztár, aki több mint hatvan alkalommal szerepelt a magazinok címlapján, a rovatok és cikkek szerkesztésében működik közre. A Muscle & Fitness és a Flex magazin az American Media Inc. tulajdona.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.