Bemutatók, tesztek, tanácsok

Országszerte rendőrnapot tartanak

Az ország több rendőrkapitányságán nyílt napot, különböző rendezvényeket tartanak ma a rendőrnap alkalmából.

2013.04.20 07:48MTI

A rendőrnapot 1992 óta rendezik meg minden évben április 24. környékén, ez a nap ugyanis a magyar rendőrség védőszentjének, Szent Györgynek a napja. Ennek alkalmából több megyében úgy döntöttek, hogy ezt a szombatot választják a rendőrnap megtartására. 

Szolnokon, Salgótarjánban, Miskolcon és Győrben is különböző eszköz- és kutyás bemutatókkal, tesztekkel, bűnmegelőzési tanácsadással várják az érdeklődőket. Szent György napja alkalmából rendőrségi nyílt napot tart még Pécsen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint Veszprémben a városi rendőrkapitányság és a megyei főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.